Voorwaarden
Verzamelgebouw Kan-Toren Utrecht

Ik ben geen makelaar maar een ondernemer, net als jij. Toen ik zelf een nieuw kantoor zocht verbaasde ik me er over hoe onduidelijk het was wat ik nou uiteindelijk eind van de maand moest betalen en wat daar dan wel en niet bij inbegrepen was.

Om het je zo duidelijk mogelijk te maken communiceren wij per kamer gewoon wat het jou als ondernemer onder aan de streep, per maand gaat kosten. Uiteindelijk is dat wat waarschijnlijk wat je wilt weten (wat kan jou het nou schelen hoe toeslagen voor algemene ruimten etc worden berekend). Wat kost dat kantoor mij per maand inclusief servicekosten en internet. Geen gedoe en lekker overzichtelijk. Daar houden we van. Jij ook? Kom dan zeker een keer op de koffie, we gaan elkaar vast mogen 🙂

Hier daarom de voorwaarden zo eenvoudig mogelijk op een rijtje. Heb je toch nog vragen, bel mij even of stuur een app dan help ik je met alle plezier.

Met vriendelijke groet,
Jelle Drijver

 • De prijzen op deze website zijn inclusief servicekosten én glasvezel internet en exclusief BTW.
 • De looptijd van je huurovereenkomst is minimaal 12 maanden. (Langer is ook mogelijk)
 • Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden. (Dus wanneer je niet uiterlijk 3 maanden voor het einde van de looptijd opzegt, wordt de huurovereenkomst automatisch met 12 maanden verlengd.)
 • De borg is 1 x de maandhuur + servicekosten + BTW. Deze moet voor aanvang van de huurperiode op de rekening staan net als de eerste maand huur.
 • Het pand is zeer goed bereikbaar per auto, fiets, bus en tram.
 • Parkeren kan op een eigen parkeerplaats die is bij te huren voor €62,50 per maand excl BTW per parkeerplaats.
 • Je krijgt als huurder een druppel waarmee je het hek kunt openen, het fietsenhok én de schuifdeur waarmee je het pand binnen gaat. Daarnaast krijg je een sleutel van het slot dat op je kantoordeur wordt geplaatst én een sleuteltje voor je brievenbus op de 6e etage.
 • De ruimtes zijn bijna allemaal per direct beschikbaar.
 • Wanneer je besluit een of meer van de vrije ruimtes te willen huren horen we dat natuurlijk graag. We hebben dan wat aanvullende informatie van je nodig om de huurovereenkomst te kunnen laten opstellen zoals:

  – Uittreksel KVK

  – Kopie ID bewijs

  – Jullie NAW gegevens

  – Mobiele Telefoonnummer(s) + E-mail adressen

  – Bankrekening nummer

  – BTW nummerNogmaals: als je vragen hebt, een keer wilt komen kijken of een ruimte wilt gaan huren, houd je vooral niet in en bel of app met Jelle Drijver of 06-19900000 of gebruik het contactformulier op deze site.

Jelle Drijver

Jelle Drijver

Initiatiefnemer Kan-Toren